05.06.2020.

20:09

Foto:

Džet set

Janjuša POJEO SRAM, siguran da će ga se svi odreći zbog S*KSA sa Majom! A sada se oglasio i NJEGOV KUM, zbog ovih reči će LITI GORKE SUZE!

Maja Marinković i Marka Janjuševića Janjuša su priznali emocije, uprkos činjenici da je bivši košarkaš oženjen i da ima ćerku. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Janjuš je već nekoliko puta u "Zadruzi" istakao da neće smeti da pogleda svoje prijatelje u oči kada napusti rijaliti, a evo šta je njegov kum Marko rekao povodom ovoga. 

Informer

- Ne bih se ja previše mešao, niti previše komentarisao takve stvari. Po tome što je rekao vidite i njegova očekivanja povodom reakcija ljudi na tu vezu. Ne bih ja previše brinuo o tome šta će reći njegova supruga na to. On to bolje zna nego vi i ja i odlično zna da li je njegov potez za podršku ili osudu - rekao je on.

UDARIO SAM PESNICOM... Dragana i Edo SKAKALI PREKO STOLA, Fetić priznao da li je NASRNUO NA LJUBAVNICU! (VIDEO)

Janjušev kum se osvrnuo i na to da će u celoj situaciji najviše propatiti njegova ćerka Kruna, koju neće zaobići surova reakcija vršnjaka.

- On bi morao da se zapita kako će njegova ćerkica da reaguje kada je druga deca u vrtiću ili komšiluku budu zadirkivala za tatinu vezu u Zadruzi. Pošto to ipak nije slučaj, ja ne bih da mislim njegovom glavom. Ja znam kako bih ja, ali ovde se ne radi o meni, pa neka na tome i ostane - zaključio je njegov kum.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE