Autor: Informer.rs

07.06.2020.

07:00

Foto:

Džet set

BLIŽI SE KRAJ ZADRUGE 3! Gledaoci BESNI - Nadaju se da će KRISTIJAN URADITI OVO u Zadruzi 4, dok od Lune OČEKUJU OVO!

"Zadruga 3" se polako bliži kraju, a mnogi gledaoci na društvenim mrežama polako sumiraju utiske, i jedna reč se često pominje u raspravama - već viđeno. 

NIJE MOGAO DA ODOLI! Našoj pevačici PONI POLIZAO BUJNE GRUDI - Pomešao ih je sa OVIM! PROPALA U ZEMLJU od BLAMA, nastao snimak! (VIDEO)

Informer

Voleli rijalitije ili ne, činjenica je, prva sezona "Zadruge" pomerila je granice tog formata - prvi put se pred očima gledalaca odigrala telenovela sa stvarnim likovima i to u srpskoj verziji. Naravno, u pitanju je čuveni trougao muž Sloba Radanović - supruga Kija Kockar - ljubavnica Luna Đogani. 

ZILHA SE PONOVO UDAJE?! Nakon što je Edo JAVNO PREVARIO Zilha se odlučila na ovaj POTEZ, UZVRAĆA UDARAC (FOTO)

I vernim gledaocima nije bilo bitno koliko je cela drama nameštena, to jest režirana, a koliko gola realnost - imali su za koga da navijaju, i koga da mrze. 

U drugoj sezoni, imali smo i nastavak pomenute "serije" - povratak slomljene Lune Đogani, koja pokušava da zaleči rane zbog toga što ju je Sloba napustio, i potraga za novom ljubavlju u vidu veze sa Markom Miljkovićem. 

Informer

U svakom slučaju, verna armija obožavalaca "Zadruge" se malo zasitila bračnih preljuba. I mnogi se slažu da će Veliki šef morati da smisli nešto u predstojećoj sezoni, umesto što do u beskraj prepisuje scenario "Sloba - Kija - Luna". 

Brojni gledaoci željno iščekuju početak Zadruge 4 jer se nadaju da će Kristijan Golubović promeniti formu rijalitija u odnosu na ono što smo do sada gledali u Beloj kući!

ANDREJ ATIJAS ULAZI U ZADRUGU 3? Najavio ŽESTOKO OBRAČUNAVANJE sa Miljkovićem, a sa ostalim Đoganijevima bi OVAKO POSTUPIO!