07.06.2020.

22:17

Foto:

Džet set

ŠOK! Santana imao LJUBAVNU AFERU SA ZAUZETOM ZADRUGARKOM?! ĆUTI KAO ZALIVEN, LJUBI JE, GRUDI NA IZVOLTE, a ona sada greje krevet drugome! (FOTO)

Veliki šoumen i učesnik sve tri sezone "Zadruge" Bora Santana je tokom učešća u rijalitiju imao nekoliko neuspelih ljubanih avantura. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Prva je bila sa Macom Diskrecijom, a potom se Santana zaljubio u Ivanu Šopić koja mu je jasno stavila do znanja da ne želi da ima ništa sa njim, ali da joj je ipak drag.

Informer

Ono što je interesantno jeste da je Bora pre ulaska u "Zadrugu 3" upoznao Šopićevu i da ga je tada već očarala. To pokazuje i fotografija koju je objavio Santana, a u prvom planu je bujno poprsje trenutne učesnice zadruge i devojke Stefana Karića. 

KARAMBOL U ZADRUZI! Miljković bez pardona na LUNINE OČI ODMERAVAO Pešićevu, ona naspram njega - samo ga pogledala! A onda je uradila OVO! (VIDEO)

Santana je priljubio Ivanu uz sebe i ljubio je u obraz, dok ona nije skidala osmeh sa lica. 

Објава коју дели Bora Santana (@borasantana) дана 25. Јун 2018. у 3:47 PDT

Da li bi Stefanu smetalo kada bi saznao za ovo, ostaje da saznamo. Podsetimo, Bora je srodnu dušu našao u Milici Kemez uprkos turbulencijama koje imaju u vezi. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE