08.06.2020.

12:05

Foto:

Džet set

"OSEĆAM SE PRAZNO I TUŽNO!" David Dragojević za Informer.rs - NAPUSTIO JE BEOGRAD, evo ko ga je SAČEKAO! Prva izjava nakon IZBACIVANJA IZ ZADRUGE!

David Dragojević sinoć je napustio "Zadrugu". On je u duelu bio sa Markom Miljkovićem, te su mu nakon pobede u igrici duplirani glasovi, ali ni to nije bilo dovoljno da ga pobedi.

PRVI SUSRET SA ZILHOM - POSLE SVEGA! Edis Fetić pustio MUŠKU SUZU - došao u Novi Pazar na SUĐENJE SA SUPRUGOM! (FOTO)
IZBAČEN IZ ZADRUGE! David Dragojević napustio rijaliti i prvo uradio OVO! Satima ga nije bilo, a onda se OGLASIO - Jedan dan ŽIVOTA... (FOTO)

Imao je samo 3% glasova, a sve detalje o izbacivanju, čitajte OVDE.

Kontaktirali smo Dragojevića odmah po izlasku, a on je bio voljan da nam otkrije ko ga je sačekao i šta je radio nakon što je napustio Šimanovce.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Kako se osećaš nakon što si napustio "Zadrugu"? Da li si očekivao da ćeš imati toliki procenat glasova?

- Osećam se prazno i tužno. Mnogo mi nedostaje Ana.

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on Jun 7, 2020 at 11:34pm PDT

Ko te je sačekao i gde si sada trenutno? Da li si otišao za Novi Sad ili si i dalje u Beogradu?

- Niko me nije sačekao u studiju zbog situacije u zemlji i koronavirusa, ali me je porodica sačekala kod kuće, budna. U Novom Sadu sam kod mojih dok ne izađe Ana, pa onda idemo u naš stan, u Beogradu. Pinkovi vozači su me odvezli do kuće, sve je super - rekao nam je kratko David koji želi da odmori nakon naporne noći.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.