08.06.2020.

18:44

Foto:

Džet set

EDO SE VRATIO U ZADRUGU! Dragana ga DOZIVALA, on joj odmah priznao sve detalje o RAZVODU, ALIMENTACIJI i viđanju dece, a evo kako je Mitrova reagovala!

Zadrugar Edis Fetić je jutros posetio Centar za socijalni rad u Novom Pazaru kako bi se rešilo pitanje starateljstva nad troje dece koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, koja je protiv njega nedavno podnela zahtev za razvod braka posle javne prevare sa Draganom Mitar. 

Informer

OGLASILA SE ZILHA NAKON SUSRETA SA EDISOM - Ako bih ĆUTALA... Deca su sada sa NJOM! Svi detalji SUSRETA U NOVOM PAZARU! (FOTO)

Fetić je plakao od sreće što je video decu posle više od pola godine, a kako je protekao susret sa njegovom još uvek zakonitom suprugom pročitajte OVDE.

Mitrova je ceo dan bila nervozna, a kada se Fetić pojavio na vratima Bele kuće ona ga je odmah pozvala da joj sve kaže. 

O OVOME SE ĆUTI! Isplivao snimak Tijane Ajfon sa Banetom Čolakom i Anđelom Rankovićem! PRE GRADA JE SVRATILA KOD NJEGA, usledio je...ŠOOK! (VIDEO)

 

- Jesi li je video? Jeste li se pozdravili? - upitala je Iva.

- Sve je top, ljubio sam se sa decom! Nismo se rukovali, samo je prošla, nije mi rekla ništa. Subotom od devet do šest, a za letnji ništa nisu uveli, praznici i vikend su uveli, to se zavede tamo. Ona je ljuta, nema šta - pričao je Edo, a Dragana se smejala.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE