09.06.2020.

11:20

Foto:

Džet set

ISPLIVAO PO*NO SNIMAK! Zadrugar poseduje EKSPLICITAN KLIP sa kostimiranih SVINGERSKIH ŽURKI, učestvovala i poznata ličnost! (VIDEO)

Noćas je bilo burno veče u Zadruzi. Tokom emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem" pokrenuta je tema odnosa između Nikole Orozovića, Branislava Radonjića Brendona i Ivane Krunić.

FOLK ZVEZDA IZGUBILA 256.000 EVRA ZBOG KORONE, a sada je napala KOLEGE koje traže POMOĆ OD DRŽAVE! Objavila RAT - SRAMOTA!

Nastao je haos za Crnim stolom kada je Mirko Gavrić ustao i otkrio da Orozović poseduje klipove sa kostimiranih svingerskih žurki.

Informer

Napolju postoji klip u kojem je Nikola kostimiziran i ima s*ks. Nikada neću reći detalje, jer je učestvovala i jedna poznata ličnost. Kada bih rekao, usr*o bih se toj osobi u život. Nije mi jasno zašto sada laže, kada sam krenuo da pričam on je samo nastavio moju priču - tvrdio je Mirko.

(VIDEO) ANA ODABRALA POTRČKE, PA ODMAH NASTAO HAOS! A tek kada je proglasila omiljenu osobu...

- Prvo i osnovno, uvek se pravi problem oko toga zbog čega neko ko je obrazovan može da ima devojku. Ovo što govori Mirko, on može da kaže bilo šta, ko kaže da je to istina. Nemam nikakve bolesne fetiše, u životu nisam ništa ružno uradio, nisam gej, Ja sam kulturan i fine porodice, al ne znači da ja ne mogu da menjam devojke napolju. Ne znam šta je problem što sam u Americi imao javni s*ks, ali nikog nisam udarao u rebra. Sa bivšim devojkama sam snimao s*ks, to je bilo na obostranu inicijativu, ali nikada nisam bio Crvenkapica, niti sam se maskirao u neki crtani lik - tvrdio je Orozović. 

Informer

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-prilozima. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE