09.06.2020.

13:48

Foto:

Džet set

JAVNA PREVARA! LJUBAVNICI u VRELOJ AKCIJI POLOMILI WC ŠOLJU! Rijaliti učesnica završila u toaletu sa oženjenim muškarcem!

Supruga Darka Radovanovića ne može da se oporavi nakon ponašanja njenog supruga koji je ponovo ušao u rijali kako bi povratio ljubavnicu Aleksandru Jakšić.

IZJEDA JE CRV SUMNJE! Nakon SUSRETA SA ŽENOM, Edo morao da se PRAVDA Dragani, PRISTAJE I NA POLIGRAF, ljubavnica ga odmah SPUSTILA! (VIDEO)

Njih dvoje su već mesecima na stubu srama zbog javne prevare koja je uzela maha. Otkako je ušao ponovo u rijaliti Tigar stalno napada svoju ljubavnicu, pa joj se onda smeška i grli je. Nije ništa bolja ni Aleksandra koja pokušava da mu drži slovo, da ga prevaspita i prilagodi sebi i svojim potrebama!

Informer

ISPLIVAO PO*NO SNIMAK! Zadrugar poseduje EKSPLICITAN KLIP sa kostimiranih SVINGERSKIH ŽURKI, učestvovala i poznata ličnost! (VIDEO)

Tokom žurke Aleksandra i Tigar "završili" u toaletu. Navodno ona je trebalo da uđe s njim u toalet i da nešto rade, ali je naravno, došlo do svađe, pa je polomljena i WC šolja. Umalo su polomljena i vrata.

Šta se tačno dešavalo iza vrata u kupatilu, kao i kako će se njihov odnos odvijati u narednom periodu, ostaje da vidimo.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA ČITAJTE OVDE