11.06.2020.

21:11

Foto:

Džet set

ŠIŠTI I VRIŠTI! "NAŠLA VREĆA ZAKRPU" Marija Kulić BESNA KAO RIS zbog POMIRENJA MILJANE I ZOLE, pa žestoko oplela po njima!

Bivša zadrugarka Marija Kulić ili kako su joj ukućani dali nadimak "Gospođa Versaće" je priznala da je veoma razočarana u svoju naslednicu Miljanu Kulić. Naime, Miljana se nedavno pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom, posle svih turbulentnih dešavanja u njihovom odnosu.

HOĆEŠ DA ME DISKVALIFIKUJEŠ? Nastavlja se SVAĐA Mine i Mensura - "Boli me ku*ac za tebe..." Zadrugari ponovo napravili HAOS! (VIDEO)

- Ja sam izašla misleći da će Miljana biti bolja, međutim, i u nju sam se mnogo razočarala. Da sam ostala, sve bi bilo drugačije - rekla je Marija u intervjuu.

Informer

Opšte je poznato da Marija nikada nije bila pristalica njihove veze, a zbog problema sa kockom ih je urnisala u "Zadruzi". Javnost ponovo bruji o tome da Miljana i Zola ne izbijaju iz kockarnica od kako su se pomirili, a sada je Marija iznela mišljenje o celokupnoj situaciji.

DAVID SE VRAĆA U ZADRUGU?! Podelio FOTKU iz Šimanovaca, pa najavio POVRATAK u rijaliti?! - "Uskoro..." ŠOK! (FOTO)

- Od njih nema gorih! Našla vreća zakrpu. Da Bog dragi sačuva od takvih svakog! Njima nema pomoći! - poručila je kratko i jasno Marija.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE