12.06.2020.

16:29

Foto:

Džet set

KADA IZAĐEM OBJAVIĆU SVE TVOJE PORUKE! Žestoka SVAĐA Dragane i Edisa - izneli sve detalje svog ODNOSA! "Neću više da te vidim" - pale TEŠKE REČI! (VIDEO)

Dragana Mitar i Edis Fetić posvađali su se u pabu. Osim što su iznosili detalje iz svog života, Dragana i Edo su se dotakli i Instagram profila koji je on kupio kako bi se, po njegovim rečima, dopisivao sa Draganom.

Informer

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Da li se sećaš ti tvoje izjave pre mog ulaska: "Kada izađeš, ja ću rešiti sve". Samo tražiš opravdanje. Ne možeš mi reći da ti od 20. oktobra nisi imala ni sa kim kontakt. Meni je to smešno - rekla je Dragana.

- A šta postižemo razgovorom? Evo ja ti pričam sve kako je bilo, a ti kažeš: "A možda nije tako". Ne mogu da kažem da nije, kad jeste - rekao je Edo.

- Ja ću kada izađem da objavim sve tvoje glasovne poruke, od prvog do poslednjeg dana šta si pričao i šta si govorio - rekla je Dragana.

Informer

(VIDEO) VRATIO BIH SE ZILHI, TO JE JEDINA ISKRENA LJUBAV...Edo na poligrafskom ispitivanju otkrio da li je MILIONER, pa šokirao SVE priznanjem

- Ja sam ti pričao u tim porukama o ljubavi. Nisam umro, ako sam oženjen. Ti si trebala da kažeš: "Dečko, udalji se, oženjen si" i da me blokiraš. Ko ti je u aprilu doneo prsten za rođendan? - nastavio je Edo.

- Meni je to dao moj drugi i ja sam to mužu rekla, što je najgore. U "Zadruzi 2" sam ozbiljna gospođa bila, Bog sam bila! - pričala je Dragana.

- Ćuti, molim te! Već deset dana je gotovo! Ja tebe ovde ni sekunde nisam ukanalio. Objasnio sam sve, šta ima više da se objašnjavam? Dosadio sam sam sebi i opet ima praznina koje ja neću da iznesem. Pusti me, neću da te vidim više u životu. Usr*la si stvar, ćao i doviđenja! Lepo si rekla da posle j*banja nema kajanja! Za jedno 5 godina, pravićeš ti Eda od blata - pričao je Edo.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.