Autor: Informer.rs

12.06.2020.

16:32

Foto:

Džet set

ULAZE U FEJK VEZE, ZARAD POPULARNOSTI! Goga Seklić se oglasila nakon ŽURKE U ZADRUZI, komentarisala učesnike - samo je ljubav LUNE I MARKA PRAVA!

Pevačica Goga Sekulić gostovala je u utorak na žurci u "Zadruzi" kada je, kao i uvek, napravila ludu atmosferu.

(FOTO) PAPARACO! PEVAČICA UŽIVALA NA PLAŽI SA NASLEDNIKOM! Goga noću peva, danju čuva sina

Kontaktirali smo pevačicu kako bismo podelili utiske, a nismo mogli da ne prokomentarišemo sa njom i odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su u centru dešavanja.

Informer

- Super su me dočekali. Luna i Marko su bili raspoloženi, pevala sam par pesama za njih. Na žurci je, kao i uvek, bilo fenomenalno. Moram da pohvalim zadrugare jer i oni hvale mene nakon svake žurke na kojoj sam pevala - rekla nam je Goga, a potom se osvrnula na trenutno najpopularniju vezu u Srbiji, otkrivši nam šta misli o Luni i Marku.

- Luna je ćerka moje dugogodišnje drugarice i koleginice Anabele i znam je od malih nogu! Ispoštovala sam kako Lunu, tako i ostale zadrugare i otpevala im sve pesme koje su trazili. Primetila sam da u "Zadruzi" mnogi prave fejk veze zarad marketinga i slave ali rekla bih da je Lunina i Markova ljubav prava. U suprotnom ne bi bili toliko dugo zajedno - priznala nam je Sekulićeva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.