Autor: Informer.rs

13.06.2020.

08:45

Foto:

Džet set

(VIDEO) TENZIJA DOSEGLA VRHUNAC U BELOJ KUĆI! Gagi za dlaku izbegao DUEL, a Orozoviću u izolaciji se pridružuje ONA!

Orozović i Branislav Radonić Brendon dobili su reč, kako bi izneli mišljenja o svemu što su čuli. Nikola nije hteo mnogo da komentariše.

VELIKI ŠEF POSLAO PISMO - ZADRUGARI POSKAKALI! Evo šta odmah moraju da URADE! "Jedan po jedan odlazi, a onda..." ŠOK! OVO niko nije očekivao! (VIDEO)

(VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Janjuš mislio da ga ne snimaju KAMERE, pa otkrio Edisu: Napolju sam imao...

- Meni je drago da sam bio potrčko ove nedelje. Dobro ste zapazili, ja nisam verovao da ću pronaći lika koji će naći moju žicu i uspeti da me iznervira. On je meni najdraži, nemam nikakvu mržnju, a opet me nervira. On se pretvori u dečaka, koji patetiše, pa u terelatbisa, zato ga ja i pratim. Kada sedim i ništa ne radim, on me prati perferni vidom i tačno zna gde sam i šta radim. On mi prebacuje, da to niko ne vidi. On neće da se ponaša kao svaki normalan ili drugačiji građanin ove zemlje, pošto je rekao da ima nešto da ispriča, on je pominjao traume, možda je zbog toga odlučio da se tako ponaša u rijalitiju. Ja jedva čekam da se spasem od njega, ali drago mi je da smo zanimljivi gledaocima. Pozdrav za sve naše fanove i veliki pozdrav za moje roditelje i sestru. Pošto sam ja otkazao taj rođendan, ako roditeljima nije sada kasno, neka organizuju i fanovima da kažem da napišu razglednice, voleo bih da proslavim sa ovim ljudima 34 rođendan - ispričao je Brendon. 

U konkurenciji za drugog nominovanog bili su Ivana Šopić, Jovana Tomić Matora, Gagi Đogani, Filip Đukić. Nakon tenzija koja je dostigla vrhunac, voditelj Ognjen saopštio je zadrugarima da je drugi nominovani Matora. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE