Autor: Informer.rs

13.06.2020.

18:54

Foto:

Džet set

UŠLI U ZADRUGU, A NISU UČESNICI! Veliki šef ih poslao da URADE OVO - LJUBAVNICI rijalitija se to neće svideti! Kamere sve ZABELEŽILE! (VIDEO)

Zadrugari su danas obavešteni o kazni zbog nepoštovanja osnovnih pravila koja važe u "Zadruzi", a koja su svima opšte poznata. Naime, zbog nepoštovanja emisija, igrica, voditelja i uopšte svih dešavanja u Beloj kući zadrugarima je oduzet jedan automobil. Iako nije stajalo u pismu, vrlo je verovatno da je upravo previše nonšalantno ponašanje zadrugara dovelo do toga da soba za rehabilitaciju bude ispražnjena.

ANKETA - KO ZASLUŽUJE POBEDU NA ZADRUGOVIZIJI? Informer će večeras UŽIVO U EMISIJI SAOPŠTITI KO JE DOBIO NAJVIŠE GLASOVA! GLASAJTE!

U ovoj sobi su poslednjih dana spavali i vreme provodili Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković, a sada su iz iste iseljeni. Veliki šef uvek je imao razumevanja za sva stanja i potrebe učesnika rijalitija, ali postalo je i više nego očigledno da je ovaj odnos bio jednosmeran i da su stanari Bele kuće pokazali visok nivo neozbiljnosti i nepoštovanja pravila.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!