13.06.2020.

22:20

Foto:

Džet set

"ČEKA JE METAK U ČELO ČIM IZAĐE!" Zadrugarka dobija monstruozne PRETNJE zbog Miljkovića: "UNIŠTIĆEMO NJU, PA PORODICU!"

Jelena Pešić i Marko Miljković su bili veoma bliski prijatelji u  "Zadruzi", dok nije ušla Luna Đogani sa ciljem da spasi svoju vezu, jer je primetila da između Jelene i Marka postoji više od prijateljstva. 

 

Informer

ANKETA - KO ZASLUŽUJE POBEDU NA ZADRUGOVIZIJI? Informer će večeras UŽIVO U EMISIJI SAOPŠTITI KO JE DOBIO NAJVIŠE GLASOVA! GLASAJTE!

 

Kako meseci prolaze, tako Luna i Marko imaju sve žešće sukobe zbog Jelene, iako se njih dvoje više ne druže.

Međutim, fanovi u spoljnom svetu, mogu biti mnogo surovi, te se previše uneti u rijaliti, dati sebi previše za pravo, tako se desilo i ovaj put, kada su isplivale jezive pretnje "metkom u čelo" Markovih fanova "Miljkovićki" za Jelenu Pešić.

Informer

ŠOOK! ANABELA ATIJAS UŠLA U "ZADRUGU" TRUDNA?! Pevačica u blagoslovenom stanju, Gavrić primetio ovaj DETALJ, ona se ZALEDILA! (VIDEO)

 

- Naj*baće kada izađe, to joj poručiju Miljkovićevi fanovi, i nju i porodicu čeka pakao. Metak u čelo je čeka kada izađe. Neće je spasiti niko kad izađe. Ima da je uništimo. Miljkovićke do pobede, prvo nju pa porodicu - pisalo je u porukama koje je objavila podrška Jelene Pešić na njenom zvaničnom Instagram profilu.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE