14.06.2020.

01:39

Foto:

Džet set

SRAM VAS BILO! Kija URNISALA Janjuša ZBOG PREVARE, on PROPAO U ZEMLJU, pokušao da joj se suprotstavi, nastao HAOS! (VIDEO)

Mima Živković i Marko Janjušević Janjuš su u duetu ove noći nastupali na "Zadrugoviziji" i predstavili su numerom Tome Zdravkovića "Svirajte noćas samo za nju".

ANKETA - KO ZASLUŽUJE POBEDU NA ZADRUGOVIZIJI? Informer će večeras UŽIVO U EMISIJI SAOPŠTITI KO JE DOBIO NAJVIŠE GLASOVA! GLASAJTE!

 

Nakon nastupa su usledili i komentari stručnog žirija, a Kristina Kija Kockar je odmah osula paljub po Janjušu zbog javne prevare sa Majom Marinković.  

Anabela se sa KNEDLOM U GRLU OBRATILA Kiji, morala OVO da joj kaže, Luna za njom, ZAMALO ZAPLAKALE (VIDEO)

- Niko nije savršen, ali morate da znate da ste učinili jednu groznu stvar, oboje i ja nisam mogla da ćutim, baš zato što smo bili prijatelji. Krivo mi je zbog svega i molim te, ne znam šta da ti kažem Janjuše - rekla je Kija.

Informer

- Ja tebe Kija kapiram šta ti hoćeš da kažeš, ali to se desilo, znaš i sama kako se dešavaju neke stvari, sada nema nazad. Nije dobro ništa, ali eto, samo sam prokomentarisao tebe, znaš i sam kakav sam - dodao je Janjuš.

- Vama se ovo nije desilo, vi ste sami ovo napravili. Nema nazad, sad je pitanje samo šta ćete da radite kada napravite grešku, kako ćete je ispraviti. Ona je pričala i za druge devojke isto, krivo mi je, nije trebalo to da se desi, ne mogu nikada javno to da podržim, ćutala sam za Eda i Draganu, ali tebe Janjuše znam, krivo mi je i zato ti govorim to - završila je Kockareva.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE