Autor: Informer.rs

16.06.2020.

18:59

Foto:

Džet set

PRIPIT ATIJAS LUMPOVAO SA NEPOZNATOM ŽENOM?! U gaćama skakao u BAZEN - divljao do kasno u NOĆ! A mala Blankica?! Anabela ni NE SLUTI! (VIDEO)

Andrej Atijas napustio je Srbiju i sa ćerkom Blankicom otišao na more u Hrvatsku. On je delio njihove zajedničke slike, a sinoć je otkrio i šta se dešava dok Blanki spava.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Sudeći po glasu i pogledu, Andrej je izgleda bio u pripitom stanju, a sa svojim prijateljem i nepoznatom ženom igrao je igricu - onaj ko izgubi, trebalo je da uskoči u bazen.

Sve se to dešavalo noću, a pošto je izgubio, trebalo je baš on da uskoči u vodu. Anabelin bivši muž se skinuo u gaće i krenuo ka bazenu, ali je ipak odustao od te ideje kada je pipnuo vodu.

NE ŽELI DA ČUJE ZA NJU?! Matora izašla iz Zadruge, evo šta se dešava sa njom i SANJOM - Stankovićeva se oglasila i REKLA... OŠTRO!

U pozadini se čuje smeh žene koja se nije pojavila ispred kamere, te se svi pitaju ko je ona?! Sve pogledajte u snimku ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.