Autor: Informer.rs

20.06.2020.

20:03

Foto:

Džet set

ISTINA KONAČNO IZLAZI NA VIDELO! Produkcija NAGLO PROMENILA PLAN - Ništa od PITANJA NOVINARA, čeka nas OVO! Dva zadrugara STRAHUJU!

Večeras će se u "Zadruzi" održati "Minin i Edov trenutak istine". Posle serije "Preživeti Beograd" na kanalu Televizije Pink milionski auditorijum svedočiće raskrinkavanju Mine Vrbaški i Edisa Fetića.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Informer

Mina će na poligrafu otkriti sve o svom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem, da li svojim ponašanjem želi da ga diskvalifikuje, kao i da li je Vladimira Tomovića namerno svojim ponašanjem dovela do toga da bude diskvalifikovan i izbačen iz rijalitija.

MATORA NAŠLA DEVOJKU? Lepotica u njenom zagrljaju ISTA SANJA - Brzo je prebolela TEŽAK RASKID?

Informer

A priliku da iznese svoju stranu priče večeras će dobiti i Edis Edo Fetić. O svom odnosu sa ljubavnicom Draganom Mitar otkriće sve, kao i emocije i namere prema još uvek zakonitoj supruzi Zilhi Karišik. Fetić je tražio poligraf da bi dokazao da nije nasilnik i da nije bio nasilan prema Dragani.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!