20.06.2020.

16:49

Foto:

Džet set

Orozović VIDEO MAJKU, OCA I SESTRU POSLE DEVET MESECI - GUŠIO SE U SUZAMA, one samo naviru, ne može da se SMIRI! (VIDEO)

Zadrugari tokom današnjeg poslepodneva gledaju uspomene. Kada je na red došao Nikola Orozović, on je ugledavši svoju porodicu odmah počeo da plače.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Upropastili ste mi uspomene. Zaplakao sam jer sam video sestru, oca, majku, baku, sestru... Svi mi nedostaju. Ne znam, ovde mi je vremenom nestala želja (za sportom) za svim, uvek sam nekako bio, jednom nogom napolju. Vratiću se treningu kada izađem. Ovo sa Brendonom je bespotrebno - istakao je Orozović.

Informer

- Lepe su mu uspomene, školarac kao školarac. Liči na tatu, lepe su mu slike. Završio sam sa njim, ali smo zabavni. Nema šta da beži od toga, to smo mi, bilo je zabavno dok je bilo, ne kajem se što imamo takav materijal, čak sam i ponosan što imamo tako humoristečne scene - rekao je Brendon.

- Samo da pozdravimo i Ninu, bila je i ona tu - dodao je Nikola.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE