20.06.2020.

23:00

Foto:

Džet set

"JEDINO ŠTO TE JE DAVILO JE MOJ POLNI ORGAN U TVOJIM USTIMA!" Mina optužila Tomovića za PRETNJE, on BRUTALNO UZVRATIO - sledi TUŽBA! (FOTO)

Mina Vrbaški je tokom svađe sa Mensurom Ajdarpašićem, spominjala Vladimira Tomovića i tom prilikom izjavila da ju je on maltretirao, kao i da joj je obećao kako će maltretirati njenu majku Ivanu.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Ovim povodom odlučio je da se oglasi i Vladimir Tomović porukom na svom Instagram profilu. On je najavio i da će tužiti Minu zbog ovih izgovorenih reči.

Informer

- Čujem da me danima "gospođica" Vrbaški lažno optužuje da sam je davio i pretio porodici. Na tu temu mogu samo reći jedno i unapred se izvinjavam svima koji ovo čitaju. Deklarisana k*rvo. Jedino što te davilo ispod pokrivača je moj polni organ u tvojim ustima. Vidimo se na sudu zbog svih kleveta koje si na moj račun iznela. P.S. Platiš k*rvi - k*rva zadovoljna. Pružiš k*rvi poštovanje i prijatrljstvo - k*rva laje i laže - napisao je Tomović na Instagramu.

MATORA NAŠLA DEVOJKU? Lepotica u njenom zagrljaju ISTA SANJA - Brzo je prebolela TEŽAK RASKID?

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE