22.06.2020.

15:11

Foto:

Džet set

NA LISTI MAKROA SE NALAZE MNOGE ZADRUGARKE! Mihailo priznao sudu posredovanje u PROSTITUCIJI?! Objavljena IMENA - evo koja dama je NAJSKUPLJA!

Suđenje Mihailu Maksimoviću, najpoznatijem estradnom makrou, počelo je u 10 časova pred Višim sudom u Beogradu. Podsećamo, estradni makro uhapšen je u februaru 2019 godine. Sumnja se da su pr*stitutke iz Mihajlove sveske uglavnom poznate pevačice i starlete, koje često viđamo u rijaliti takmičenjima i na TV ekranima. Brojne poznate ličnosti pokušavaju navodno preko svojih advokata da spreče da njihova imena izađu u javnost.

ANABELINI I MENSUROVI FANOVI SU ME IZBACILI! Šok intervju Baneta Čolaka nakon IZBACIVANJA - Ne mogu da verujem da POSLE TRI SEZONE...

Spisak svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima, pojavio se u medijima. One su u zamenu za keš o*gijale s mušterijama van granica naše zemlje.

Informer

SVETI SE ZADRUGARIMA PREKO NOVOG VOĐE! Bane Čolak izabrao NJEGA da bude GLAVNI ove nedelje - RIJALITI MAG ĆE SVIMA POMRSITI KONCE!

Navodno, među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u Farmi optužila da se bavi pr*stitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u Zadruzi.

Informer

Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog pr*stitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti zvezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala s*ks za novac - priča sagovornik.

VRELA ANA KORAĆ! Zadrugarka ULOVILA KADAR - IZBACILA GRUDI, a tek ZADNJICA -U GRO PLANU! Pomutila um muškarcima iz REZIJE ZADRUGE!

Sa Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice Zadruge.

Informer

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka S.S. i Ana Korać.