23.06.2020.

07:30

Foto:

Džet set

SLOBA PROGOVORIO O VENČANJU! "Lepo nam je i bez papira, ali hoću da je oženim..." - spomenuo i DECU, pa otkrio IME!

Sloba Radanović napravio je žurku za 30. rođendan i za Informer otkrio šta je poželeo u ponoć - da mu Jelena Đuričanin što pre postane žena! Pevač kaže da je shvatio da je Jelena "ona prava" kad je video kako brine o njegovoj majci Draginji.

- Hoću što pre da se oženim njome! Jelena je pažljiva prema mojoj mami i to mi mnogo znači. Strahovao sam za mamu tokom pandemije korone jer je stara i krhka, ali kad sam video kako Jelena brine o njoj, pao mi je kamen sa srca. Moja verenica je dobar čovek, pažljiva i privržena. Kada voli, voli do kraja! Iako nam je lepo i bez papira, hoću da je oženim! - kaže Radanović.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Kupuje stan

Sloba planira i decu sa Jelenom, koja je zbog njega ostavila supruga s kojim ima dvoje dece.

- Svejedno mi je da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, bitno mi je samo da je živo i zdravo. Ali ako budemo imali sina, zvaće se Dušan, po mom pokojnom ocu - kaže pevač i dodaje da će se uskoro skućiti:

- Nadam se da ću ove godine da kupim stan, uskoro krećem u potragu. Dobro zarađujem, imam dosta zakazanih tezgi unapred, a umem i da štedim. Zato sam i pandemiju korone dočekao spreman, jer sam imao ušteđevinu.

Smirio se

Radanović je dokazao da je veliki zavodnik, ali tvrdi da se smirio, mada priznaje da ga i dalje jure mnoge devojke.

- Dobijam dosta poruka od devojaka, a Jelena mi ne diže frku oko toga jer zna da me samo ona zanima u životu! Drago mi je što razume moj posao i što ima strpljenja kad mnogo radim, zbog čega smo povremeno odvojeni. Zato planiram da otputujemo negde kako bismo bili zajedno - priča folker.

MAJA URLALA NA JANJUŠA - ZAPRETILA MU PRED SVIMA! Orila se Bela kuća - "Razočarala me je, KRAJ" - napravili HAOS! (VIDEO)

Sloba se osvrnuo i na svoje bivše ljubavi - prvu suprugu Kiju Kockar i ljubavnicu Lunu Đogani. Pevaču nije jasno zašto je Kija za Hit izjavila da je Sloba mrzi.

- Nikad ne bih mogao da je mrzim! Hrišćanin sam i nikad ne bih mogao da mrzim bilo koga, a kamoli bivšu ženu - kaže Radanović i dodaje da bi voleo da se njegova bivša ljubavnica Luna pomiri sa svojom majkom Anabelom:

- Teško mi je da slušam kad se neko u porodici svađa. Želim im da se izmire!

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

Pre bih duet sa Cecom nego sa Anastasijom

Sloba ističe da bi pre snimio duet sa Cecom Ražnatović nego sa njenom ćerkom Anastasijom:

- Ceca mi je bliža po muzičkom stilu. Obe su sjajni vokali, ali saradnja sa Cecom bi bila divna!

Dara podržala Slobu


Dara Bubamara došla je iz Novog Sada u Beograd samo zbog Slobine rođendanske žurke. Njih dvoje su dobri prijatelji, a sarađivali su i u duetu "Nemoj mnogo da me voliš".

Tagovi:
ceca ražnatović VIP Anastasija Ražnatović luna đogani zadruga svetlana ražnatovič Svetlana Raznatović Ceca Slobodan Radanović rijaliti Zadruga Sloba Radanović Kija Kockar Kristina Kija Kockar Zadruga 2 zadruga 3 Zadruga 1 Zadruga 3 sezona džet set zadruga 2 sezona jelena đuričanin rijaliti zadruga 3 rijaliti zadruga 1 rijaliti zadruga 2 zadruga tv pink rijaliti zadruga 3 sezona zadruga tri zadruga gledanje zadruga online zadruga lajv