Autor: Informer.rs

23.06.2020.

20:09

Foto:

Džet set

HOT SNIMCI GASTOZA SA TRI CICE - jednu LJUBI, drugu VATA, a TREĆA... Vreli kadrovi sa TAJLANDA - ŠTA TI NIJE JASNO?! Malo na bazenu, pa u KUĆI (VIDEO)

Nenad Marinković Gastoz nedavno se vratio u Srbiju, posle skoro tri meseca boravka na Tajlandu.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Malo pred početak vanrednog stanja pevač je otišao na kratak odmor, nesluteći da neće moći da se vrati u rodnu zemlju kad je trebalo.

Informer

Čim se vratio, Gale je počeo vredno da radi, a sada je izbacio novu pesmu "Ide Gasttozz" koja za par sati ima preko 100.000 pregleda!

ZA PAR SATI NEVIĐENI HAOS! Kija stiže u ŠIMANOVCE - najavila ŽURKU! Gastoz dolazi sa njom, Luna nije spremna za OVO! (VIDEO)

Spot je snimio na Tajlandu u luksuznoj vili sa tri zgodne devojke. U svom stilu, Nenad se opustio, pa je malo razmenjivao nežnosti sa atraktivnim cicama.

Jednu je ljubio, druga mu je mešala u krilu, a treća je ležala na stolu i glumila činiju, te je Marinković sa nje jeo sočne voćke.

Ispod spota, u par rečenica je opisao period koji je sada iza njega.

- O bože...Kada pogledam šta mi se sve izdešavalo u prethodna 3 meseca, na 9500km od kuće, na putu koji je bio planiran na 5 dana, ali je zbog globalne pandemije svaki plan pao u vodu, mogu reći da mi je to možda i najjači period u životu i to sve zahvaljujući vama! Vi ste ti koji ste mi sve ovo omogućili i na tome sam vam zahvalan do neba! Ova pesma i video treba da predstavlju pečat tog ludačkog perioda koji je zahvatio ceo svet, ali ne i vašeg BURAZENGIJU! Ovo je tek početak idemo dalje ljubi te brat! - napisao je Gastoz, a spot i vruće kadrove pogledajte ispod.