25.06.2020.

22:50

Foto:

Džet set

NECENZURISANI SNIMAK! Miljković ZAVALIO PESNICOM Matoru, danas pokušao da se OPERE, a ovo je prava istina! (VIDEO)

Rat između Jovane Tomić Matore i Marka Miljkovića počeo je tokom prve sezone "Zadruge", a dodatno se pogoršao kada je Miljković u noćnom provodu nasrnuo na nju. Zadrugari o ovome nikada nisu želeli previše da detaljišu, već su jednostavno prekinuli kontakt. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Informer

Danas je za crnim stolom ponovo pokrenuta ova priča tokom emisije "Pitanja gledalaca" kada je Miljković morao da odgovorio zbog čega proziva druge da su nasilnici, a on je prvi nasrnuo na ženu i to na bivšu rijaliti učesnicu - Matoru.

- Ti si udario ženu pre dve godine - podsetili su gledaoci Marka.

- Matora nije tu, ja sam stavio tačku. Nema razloga da se nastavljam i da pravdam sebe. Da, desilo se to što se desilo, svako ima pravo da misli kako je bilo. Neka misle da sam "p" - odgovorio je on.

MALO JE PRETERAO! Đorđe David se skinuo - PRIVATNOST NIJE MOGAO DA ZADRŽI ZA SEBE! Slikao se U OVOJ POZI! (FOTO)

Informer

Nakon ovog današnjeg priznanja, društvenim mrežama je krenuo da kruži necenzurisan snimak njihove tuče iz noćnog kluba. Na snimku se jasno vidi kako je Marko u društvu neke devojke i da se u jednom trenutku okreće i iz sve snage nasrće na Matoru. Potom se okrenuo i pobegao od nje, a onda je Jovana shvatila šta se desilo i uzvratila mu napad.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE