01.07.2020.

20:52

Foto:

Džet set

LUNA PONOVO U ZADRUZI DA ZAVRŠI ZAPOČETO! OBRATILA SE Lepom Mići, on se SKAMENIO, jedva izustio ovo! (VIDEO)

Tokom prethodne večeri na televiziji Pink se emitovala emisija "Stari zadrugari pitaju". Trenutni učesnici odgovaraju na pitanja svojih nekadašnjih cimera, a Luna Đogani imala je pitanje za Lepog Miću.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još DEVET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Dragi Lepi Mićo, da li misliš da nakon tri godine nisam zaslužila da se pozdraviš sa mnom kad sam izlazila iz Bele kuće? - pitala je Luna sa knedlom u grlu. 

Informer

- Ja nisam znao da je Luna otišla. Izvini sine, izvini sine, ali stvarno nisam znao da si otišla. Luna, sine, što mi nisi prišla i rekla: "Mića, j*bem ti mater, pozdravi se sa mnom - započeo je Mića.

- Vidimo da je bila na ivici suza - rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

IMAJU O MNOGO ČEMU DA PRIČAJU! Nina i Luna izašle iz STANA, UHVAĆENE NA OVOM MESTU, a sa njima je i on! (VIDEO)

- Mislim da je ona prvi put videla da je ja ne mrzim. Ja s njom nisam imao svađe, svađe sam imao s Markom. Luna treba da shvati da ja nju ne mrzim, ja sam čak i više puta pričao s njom. Luna, obećavam ti, kada izađem zvaću te telefonom i pićemo kafu. Krivo mi je! Opusti se, uživaj, nije to što misliš - rekao je Mića.

Informer

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE