05.07.2020.

15:11

Foto:

Džet set

ZAMALO ZAPLAKALA UŽIVO u programu! Luna NAJAVILA POVLAČENJE sa javne scene, pa spomenula sestru Ninu!

Luna Đogani je tokom gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorila o svemu što ju je sačekalo po povratku i iz "Zadruge", a pri spomenu sestre Nine, pevačica je zamalo zaplakala. e 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još PET DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Informer

- Mojoj Nini je tek najteže i to mi je mnogo žao. Najviše sam se brinula za nju, znam koliko njoj padaju teško svađe mame, tate i mene. Pitala sam je da li mi nešto zamera, Nina je zrela devojčica, rekla mi je sve, nije ljuta na mene, ona voli sve nas, ali joj pada što su oni u teškim odnosima. Videla sam je skrhanu, ja sam uključila neki klip gde se mama i tata svađaju, ona je počela da plače. Mnogo sam slaba na nju - rekla je Đoganijeva i zamalo zaplakala, te je tu na trenutak zaustavila izlaganje. 

SKINUO SE GO, GENITALIJE PREKRIO JASTUKOM! Isplivala VRELA FOTKA IZ KREVETA, zadrugar ovo krije kao zmija noge!

Osim toga, Luna je najavila i povlačenje sa javne scena na određeni period. 

- Dalje, neko vreme ću se povući, to će biti neko vreme koje meni odgovara, mesec, dva, tri, umorila sam se, psihički moram da se dovedem u red. Ja planiram da od septembra nastavim tamo gde sam stala. Imam jednu pesmu, snimana je pre Zadruge 3, a opet je sudbinska, opisuje mene, zove se "U kontri sam", kakva sam kad sam ljuta, srećna, sve ono što ste gledali u Zadruzi - otkrila je Đoganijeva.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE