06.07.2020.

17:33

Foto:

Džet set

Miljković UDARIO na Pešićevu! Nakon OPTUŽBI DA SE PREDOZIRAO, Marko URLAO KAO POMAHNITAO na Jelenu, nastao KARAMBOL! (VIDEO)

Jelena Pešić, Mensur Ajdarpašić, Bora Santana i Milica Kemez su nastavili da raspravljaju o tome ko je pokrenuo priču da se Marko Miljković predozirao kod Mine Vrbaški u stanu.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još 4 DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!Mensur je skočio kad je Jelena pomenula tu temu - rekao je Miljković.

- Milica je rekla "Nemoj ja da pričam ko se kad predozirao", a onda su rekli da će joj postaviti pitanje ko se predozirao - rekao je Bora.- Jelena i Mensur su hteli da ukanale Marka Miljkovića - zaurlala je Milica Kemez.

Informer

- Ja sam samo rekla Milici zašto drugu ne kažeš šta mu pričaš iza leđa, koga je tukao u stanu. Ta priča kreće od Milice, a ne od nekog drugog - vikala je Jelena.

KEBA NE BROJI GODINE! Folker na pragu SEDME DECENIJE se RAZGOLITIO u bazenu - kao momak!

- Je l' vi vidite šta je Jelena uradila sa jednim pitanjem, zato što si htela ovo, jer sam rekao da nisi tako fina, jer sam dirao tvog Mensurića, to govori o tome koliko si podmukla - rekao je Marko Jeleni.

Informer

- Milica je uvukla i momka svog i sve drugove - rekao je Mensur Jeleni.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE