09.07.2020.

07:00

Foto:

Džet set

ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI! NAPUŠTA BEOGRAD NA DUŽE - priznala KO JE SE ODREKAO posle Zadruge i sve o SE*SU SA MARKOM

Luna Đogani kaže da su se ona i njena majka Anabela Atijas teško razbolele u "Zadruzi", gde su se svakodnevno svađale. Rijaliti zvezda je otvorila dušu za Informer posle napuštanja imanja u Šimanovcima i rekla da hitno mora da ode pod nož, ali da to čeka i njenu majku čim izađe iz "Zadruge".

LUNA ĐOGANI KUPILA NOVA KOLA! Kakva MAŠINA - od 25.000 EVRA, BOMBA! Već dugo ga je ŽELELA, sada OBRADOVALA SAMU SEBE! (FOTO)

- Nažalost, nisam dobro, čekam operaciju. Moj problem sa policističnim jajnicima nimalo nije naivan, ali rešiće se. Najveća greška je što sam ušla u "Zadrugu 3", to mi stvarno nije trebalo. Pogoršala sam zdravlje i psihu. I moja mama je loše, treba da ima intervenciju na dojci. Ali biće sve u redu, sigurna sam.

Da li si se bar malo odmorila otkad si napustila rijaliti?

- Nisam jer ne mogu da se naviknem na normalan život. Ne mogu da zaspim do pet ujutro! U rijalitiju sam navikla da budem budna do zore. Jedva čekam da se sve završi i da odem negde sa Markom.

A gde ćeš? Da li je tačno da ćete se venčati odmah posle rijalitija?

- Idemo van Beograda, niko neće znati gde smo. A za svadbu morate da pitate Marka. Jedva čekam da izađe, izludeću bez njega.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Nedostaje li ti se*s sa njim?

- Osećam se usamljeno, a o se*su ne razmišljam jer imam zdravstvene probleme. To mi sada nije ni na kraj pameti.

Informer

Šta se dešava sa tvojom pevačkom karijerom?

- Ja nemam karijeru! Muka mi je od svega i estrada me ne zanima. Moram da se posvetim samo sebi i svom životu da bih bila dobro.

Ko je tvoj favorit u "Zadruzi"? Da li ćeš glasati za Marka?

- Ne navijam za Marka, ma ni za koga! Najbolje mi je samo da ćutim i da klimam glavom, jer tada sam najpametnija. Neka pobedi najbolji!

VELIKA ŠEFICA SE OGLASILA O ZADRUZI! Milica Mitrović pred FINALE imala novu OBJAVU - Posle 10 meseci... (VIDEO)

Da li će rijaliti veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša opstati, kao što je i tvoja i Markova?

- Neće! To je katastrofa! Mislim da se oni ne vole i da je u pitanju samo strast. U zatvorenom prostoru se mnogi istripuju da nekog vole i da je to ljubav za sva vremena. Verujem da će svako da ode svojim putem posle rijalitija.

Informer

Dok si bila u rijalitiju, neki prijatelji su te se javno odrekli. A u kakvim si odnosima sa očuhom Andrejom Atijasom?

- Moji pravi prijatelji me se nisu odrekli. Oni koji hoće da odu ne treba ni da budu u mom životu! Sa Andrejom sam pričala i zamerio mi je neke stvari, ali me ipak podržava.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.