10.07.2020.

21:38

Foto:

Džet set

NIKAD NE BIH UZELA NASILNIKA ZA MOMKA! Šok prepiska preplavila društvene mreže, tiče se Mensura, Vrbaški se odmah pravdala!

Mina Vrbaški je mnogo puta u rijalitiju "Zadruga" svojim ponašanjem i svađama sa Mensurom Ajdarpašićem izazvala pravi haos. Nakon izbacivanja iz Bele kuće suočila sa velikim osudama, a sada joj je navodno podmetnuta i prepiska koja je, kako ona tvrdi, potpuno neistinita.

Informer

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?! 

Naime, ona u ovoj prepisci zove nepoznatog dečka na viđanje, a kada je on upita da li je i dalje zauzeta, ona mu daje potpuno neočekivan odgovor. 

- Ma kakav momak.. Ja sam ga iskoristila... Ne bih ja nikad uzela nasilnika za momka - piše u poruci koju je navodno Mina napisala.

ZILHA SE OGLASILA! Prvi put nakon EDISOVOG IZLASKA - oni su sada sa FETIĆEM! Objavila SLIKU - BOMBA (FOTO)

Informer

- Vrbaški se odmah oglasila ovim povodom i sve demantovala, te je istakla da je sve ovo klaična nameštaljka: "Laž! Preko neke aplikacije neko piše, ali na mom profilu ovih prepiski nema" - objasnila je Vrbaški.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE