12.07.2020.

13:41

Foto:

Džet set

MENSUROVI FANOVI KUPILI 2.000 SIM KARTICA?! Sve su organizovali pred samo finale "Zadruge 3", a onda je usledio ŠOK?!

Rijaliti igrač Mensur Ajdarpašić važio je za jednog od glavnih favorita u "Zadruzi 3", a njegovi glasači su navodno dobro organizovali glasanje.

Ipak, to Mensuru nije obezbedilo pobedu, već je završio na trećem mestu, dok je trijumfovala Iva Grgurić.

Informer

- Mensur je, prema vlastitom priznaju, ušao u "Zadrugu 3" kao najveći fan rijaliti programa. Nije krio da je pratio sve sezone "Farme" i "Zadruge", i osim što je dobro razradio taktiku svog učešća, imao je i jasnu sliku kakav tačno psihološki profil ličnosti pobeđuje u ovakvim formatima. Nije se libio da iskaže svoj stav i da u svakoj čorbi bude mirođija, a to je publika kod njega prepoznala kao kvalitet. Osim toga, njegova veza s Minom bila je veoma turbulentna, ali je sa njom ipak ostao da kraja - priča izvor i dodaje da zbog toga nije slučajno što je Mensur iz svakog duela sa zadrugarima izlazio kao ubedljivi pobednik.

MENSUR U NJENOM KREVETU NAKON ZADRUGE! Isplivala FOTKA iz spavaće sobe! Evo sa kim je Ajdarpašić proveo NOĆ! (FOTO)

- Svaki put kada je bio nominovan za izbacivanje Mesnur je dobijao veliki procenat podrške publike. To mu je davalo vetar u leđa, a kako je rijaliti odmicao, tako je imao veću podršku, pa je u jednom trenutku imao više od 20 fan grupa na društvenim mrežama. Jedna od njih se čak i organizovala pred finale i uložila dosta novca u glasanje za Mensura - priča dalje izvor.

Informer

- Najpre su kupili 2.000 SIM kartica, čija je jedina namena bila da ih upotrebe u finalnoj noći. Sa svake kartice poslali su maksimalni broj SMS-ova, a na kraju ih je sve koštalo 5.000 evra. Osim toga, napravili su i dodatne fan stranice na raznim društvenim mrežama i konstantno pozivali publiku da glasa za Mensura. Zahvaljujući toj podršci, Mesnur je i imao dobar plasman u finalu - kaže izvor.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE