Autor: Informer.rs

12.07.2020.

15:50

Foto:

Džet set

PREŽIVELA JE HOROR U SRBIJI! Hrvatski mediji se OGLASILI povodom pobede IVE GRGURIĆ - ''Navukla je na sebe bes zadrugara...''

Neki hrvatski mediji preneli su da je Iva Grgurić pobednica sinoć završene sezone "Zadruge". Oni su se osvrnuli i na to šta je sve Grgurićeva, pre svega kao Hrvatica, morala da prođe i podnese u srpskom rijalitiju. 

''KOLATERALNA SAM ŠTETA OVE ZADRUGE!'' Orozović se OGLASIO - Nije štedeo NIKOG, LJUT na zadrugare, a sa IVANOM KRUNIĆ je...

- Budući da je reč o anonimnoj osobi koja dolazi iz Hrvatske, niko nije očekivao da će među iskusnim rijaliti zvezdama i ljudima koji su poznati srpskoj javnosti Iva dogurati ovoliko daleko, a kamoli biti jedna od favorita za pobedu - pišu hrvatski mediji, i nastavljaju: 

Informer

- Vrlo rano u takmičenju Iva je postala jedan od favorita i time navukla na sebe bes ukućana, nisu birali sredstva kako bi je ponizili i uvredili, uzimajući u usta čak i njenu porodicu i psujući je na najgori mogući način. U tome je prednjačio njen bivši dečko Stefan Karić koji je priznao da je s njom bio u vezi samo zbog rijaliti priče, dečko koji je predstavljen kao beogradski šmeker, a sudeći po komentarima i dislajkovima na Jutjubu pokazao sve suprotno od tog.

ULAZI U ZADRUGU 4! Bio je sinoć u STUDIJU kao podrška FINALISTIMA - IZLANUO SE! Obožavaju ga MILIONI (FOTO)

Ako pogledamo Jutjub komentare i instagram grupe, Iva je osvojila ceo region svojom skromnošću, jednostavnošću, dobrotom, borbenošću i poštovanjem tuđeg (što se ne može reći za sve učesnike šoua).

Informer

Brojne srpske javne ličnosti podržale su Ivu i pozvale da se glasa za mladu Hrvaticu, jedna od njih je pevačica Vesna Rivas, podržale su je još Katarina Grujić, Stanija Dobrojević, pobednica prve "Zadruge" Kija Kockar i mnogi drugi - pišu hrvatski mediji. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!