13.07.2020.

08:07

Foto:

Džet set

''POBEDILA BI DA JE SLUŠALA MENE...'' Lepi Mića ŽALI za PROPALIM potencijalom ove ZADRUGARKE, a hoće li biti deo ZADRUGE 4?

Rijaliti guru, kako samog sebe zove, Lepi Mića se oglasio za naš portal. Sa njim smo sumirali utiske nakon superfinala, a pričali smo i o zadrugarima koji su imali potencijala za bolji plasman, ali svoju priču kvalitetno plasirali.

NAJVEĆI GUBITNICI ZADRUGE! Produkcija ODUZELA NAGRADE - Otišli kući PRAZNIH RUKU, a plan je bio da OSVOJE...

Informer

O SUPERFINALU

- Sve sam rekao, rekao sam da će pobediti Iva. Marko je svakako gubitnik ove sezone jer je slavio pobedu u rijalitiju. Bio je toliko ubeđen. 

O IVI GRGURIĆ

- Od Ive sam napravio šampiona, mogu da pričaju šta hoće. Mensur, Marko i Anabela su se toliko borili, ali prava priča je pobedila.

UŽIVO NA PINKU POZVALI JANJUŠA! Počeo da MUCA, a kada je čuo da je MAJA NA VEZI - Poručio je OVO, ŠOK ZA SVE

O ANABELI

- Mislim da Anabela nosi hipoteku od prve Zadruge, šta je sve radila to narod nikako neće zaboraviti. Plaća cenu tih grešaka, da se nije mešala u prvoj sezoni, sada bi pobedila bez problema. Još treba narodu da promeni mišljenje o njoj, dug je to proces.

O MIMI ŽIVKOVIĆ

- Ona je narodni pobednik, meni je drago kada neko iz provincije osvoji srca publike.

Informer

O NESUĐENOJ POBEDNICI MILICI KEMEZ

- Žao mi je što Milica Kemez nije pobedila, da je mene slušala bila bi prvo mesto. Njena priča je imala veliku težinu, pravila je kobne greške. Nije me slušala i evo gde je sada. Ona dešavanja sa Filipom i veza sa Borom joj je samo naškodila. Njena priča je baš protraćena.

O ZADRUZI 4

- Moju porodicu čine Snežana, Sara i ja. Uvek glasamo kada je u pitanju nešto tako bitno. Gledamo prednosti i mane. Zamislite Zadrugu bez mene? Pa to nema smisla. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!