13.07.2020.

13:28

Foto:

Džet set

JANJUŠ OTKRIO DA LI JE SA ŽENOM I ĆERKOM ILI SA MAJOM! "Od sinoć sam sa NJOM, vratila me je u ŽIVOT..." A evo koje planove ima posle ZADRUGE!

Samo dva dana nakon izlaska, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da progovori i odgovori na sve ono o čemu se svakodnevno pisalo i polemisalo.

Informer

Naime, Janjuš je u "Zadruzi 3", iako oženjen, otpočeo turbulentnu vezu sa Majom Marinković, pa su svi bili u rebusu šta će se dešavati nakon izlaska sa imanja i po povratku u realan život.

Košarkaš je otkrio s kim je proveo prethodni dan, ali i sa kim će provesti naredne.

OGLASIO SE JANJUŠ! Evo šta je rekao o Maji nakon SVAĐE U STUDIJU! "Neće biti sve okej, plan mi je..." ŠOOOK! (VIDEO)

 

- Od sinoć sam sa ćerkom, Kruna me je vratila u život, to mogu reći. I dalje ne znam gde mi je glava, ali to mi je sad najbitnije. Super mi je sa njom i sa njom planiram da provedem narednih par dana, pa ću videti za dalje... - rekao je Janjuš.

Informer

Bivši zadrugar je otkrio da li je sa njima i njegova još uvek zakonita supruga Ena, on je kratko odgovorio.

- Izvini, još ne bih otkrivao ništa, samo ono što je javno, ostalo ne bih komentarisao još jedno dan, dva, dok se ne oporavim od svega - rekao je on.

Na pitanje šta se trenutno dešava sa Majom, Janjuš je odgovorio:

- Nije istina, nisam se ni sa kim dogovarao ništa, jer se nisam nisam video ni sa jednom osobom, niti planiram prvih par dana, jer ne znam gde mi je glava, u haosu sam... Samo sam sa Krunom, kao što ste mogli da vidite i ne javljam se nikome, ako mi veruješ - završio je Janjušević.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!