Autor: Informer.rs

13.07.2020.

22:47

Foto:

Džet set

IVA I FILIP ZAPOČINJU NOVI BIZNIS! Ostaju zajedno i odlaze VAN SRBIJE - pobednica otkrila PLAN, evo čime će se zajedno BAVITI!

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić ostala je u Beogradu sa svojim, sada zvanično dečkom Filipom Đukićem.

ANABELA I MARKO OČI U OČI! Trenutak koji su SVI ČEKALI - ŠOK! Bilo je NEPRIJATNO - NIJE MU NI RUKU PRUŽILA na finalu, a sada... (VIDEO)

Otkako se završilo takmičenje, njih dvoje se ne odvajaju, a noći provode po luksuznim hotelima.

Kako je vreme da razmišljaju o zajedničkoj budućnosti, Iva i Filip su došli na ideju da započnu novi biznis. 

- Došli smo na ideju da otvorimo zajednički kanal na Jutjubu. Tu ćemo kačiti naše snimke, kako provodimo dane... Već smo smislili sve, uplatićemo putovanje i tu ćemo snimati svaki trenutak naše avanture - rekla je Grgurićeva i objasnila malo bolje celu zamisao:

INFORMER PAPARACO! Uslikali smo MATEJU, POGLEDAJTE U ČIJEM DRUŠTVU! Pomirio se sa BIVŠOM?! BOMBA (FOTO)

- Ideja je da pravimo prenkove. Na primer, ja sedim pijem vino na terasi, a Filip dođe i odvali me jastukom. Oboje smo duhoviti i zanimljivi, kad smo gledali naše snimke iz "Zadruge" mi smo vrištali od smeha i shvatili da bi ovako nešto bila odlična ideja. Takođe, smatramo da smo ljudim na neki način dužni, toliko su nas gledali i podržavali u rijalitiju, pa će ovako moći da nastave da nas prate - otkrila je pobednica.

Informer

Na koju destinaciju će otići, još uvek razmatraju. Inače, Iva nam je otkrila da će u četvrtak otići nazad za Hrvatsku, kako bi malo bila sa svojom porodicom koju nije videla deset meseci.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.