15.07.2020.

00:24

Foto:

Džet set

VOLI TE TVOJ ZET, OPROSTI MI! Anabela USRED EMISIJE šokirala sve - DOBILA CVEĆE OD MARKA?! Kad je pročitala poruku MUK U STUDIJU (VIDEO)

Marko Miljković je večeras prvi došao na snimanje emisije "Amidži šou", dok je Anabela Atijas čak i zakasnila, ali je stigla u društvu svog bivšeg, a može se reći i budućeg supruga, s obzirom na to da je izjavila da bi volela da obnovi bračne zavete. 

Kako je izgledao Anabelin dolazak pred emisiju i zbog čega je kasnila pogledajte OVDE

MILJKOVIĆ STIGAO U ŠIMANOVCE U LUNINOM BMW-U! Anabeli NEĆE DA PRUŽI RUKU - otkrio da su se PRE SAT VREMENA VIDELE Luna i majka (VIDEO)

Tokom emisije je stiglo iznenađenje za Anabelu zbog čega se ona i te kako obradovala, a onda je rešila da se našali na svoj, ali i na Miljkovićev račun. Kada ju je voditelj Ognjen Amidžić upitao šta piše u pismu koje je dobila, ona je zaprepastila sve kada je rekla da je cveće od Marka. 

Informer

- Voli te tvoj zet Marko, molim te oprosti mi - rekla je Anabela kroz smeh i istakla da je u pitanju šala, a onda je pročitala sadržinu pisma:

- Jedno je samo na zemlji lepše i bolje od žene, a to je majka. Ti si bila glas i vapaj svih žena koje su pretrpele nasilje. Ti si naša heroina - pisalo je u pismu, a Atijasova se zahvalila na podršci koju je dobila. 

IVA IŠLA NA KOREKCIJU - NAPRAVILA PROMENU NA LICU, baš se VIDI! Bockala se sa još jednom ZADRUGARKOM (FOTO)

Dok je Anabela sve ovo čitala, Miljković se samo smešakao, ali nije imao komentar na šalu Atijasove. 

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE