15.07.2020.

13:55

Foto:

Džet set

JELENA PEŠIĆ NOVA VODITELJKA ZADRUGE?! ''Spremna sam na saradnju...'' Za Informer.rs otkriva sve detalje NOVOG ZANIMANJA!

Zadrugarka Jelena Pešić je u više navrata za medije pričala kako je prezadovoljna kako se televizija Pinka ophodila prema njoj. S tim u vezi ona je izrazila želju da bi volela da bude voditeljka u ovoj medijskoj kući.

''IMALI SMO INFORMACIJE O...'' Finalista Zadruge otkrio - bili su obavešteni! A kada je izašao napolje ipak ga je sačekao ŠOK!

Informer

U razgovoru sa ekipom portala Informer.rs bila je iskrena do srži.

RETKO GA VIĐATE! Brat Zdravka Čolića je uspešni ugostitelj, a EVO kako izgleda! BAŠ LIČE! (FOTO)

- Kad sednem i razmišljam, ipak bih volela da sarađujemo na neki način. Pokazala sam svima kakva sam, a sada sam spremna na sledeći korak sa televizijom Pink. Vodila sam jednu žurku, nisam se ni pripremila. Ako dobijem ponudu od Pinka, radila bih takvo nešto - iskreno je rekla Jelena, a onda smo je pitali da li bi vodila Zadrugu kao što je to pošlo za rukom Milanu Miloševiću:

Informer

- Baš sam pričala sa drugaricom, da bi mi najviše ležalo da vodim ''48 sati svadba'', nešto slično toj emisiji. Još nisam pričala sa Pinkom, ali o tom potom - završila je na ovu temu.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!