20.07.2020.

15:35

Foto:

Džet set

OTKRIVENI DETALJI ODNOSA MILJKOVIĆA I JELENE PEŠIĆ! "Marko nije ostao imun na njen POGLED" Bivša zadrugarka RAZVEZALA jezik - njene reči se Luni NEĆE SVIDETI! (VIDEO)

Milica Kemez, Bora Santana i Mima Živković bili su gosti u emisiji "Narod pita", a imali su zadatak da odgovaraju na pitanja koja im postave gledaoci, a koja su vezana za njihovo učešće u "Zadruzi 3".

Informer

Mima je zatim objasnila kakvo mišljene sada zaista ima o Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Mima je tom prilikom otkrila kakvo mišljenje ima o Luni Đogani, ali i otkrila detalje iz odnosa Marka Miljkovića i Jelene Pešić koji se Đoganijevoj sigurno neće svideti.

PRIZNAO DA JE ON?! Nakon što je ISPLIVAO P*RNIĆ, Orozović se OGLASIO, devojka mu SMESTILA - Jadno mi je što je to POSLALA..

- Pozdravljam ljubičanstvene! O Luni zaista nemam loše mišljenje, čak sam joj napisala i pesmu od srca. Ona ni sama za sebe ne zna da kaže kakva je i ko je - počela je Mima, pa nastavlja:

Informer

- Što se Jelene i Marka tiče, bila sam iskrena. Jelena je opasna, ima taj neki pogled, a Marko nije ostao imun, to sam ja videla. Meni je Jelena sama dala pivo da odnesem Marku na žurki, ja sam posmatrala sa strane, jer nisam imala šta da radim i videla sam šta je radila - nadovezala se Živkovićeva.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!