23.07.2020.

13:37

Foto:

Džet set

"GADI MI SE, PUN MI JE K... LUNE!" Gastoz uzvraća žestoko - Dosta sam ISPIRAO USTA! Evo šta misli o ANABELI i njihovom ODNOSU!

O odnosu Lune Đogani i Nenada Marinkovića Gastoza se i dalje priča.

Kako i dalje nije otkriveno šta se tačno dogodilo te večeri kada je Luna bila kod njega u stanu, novinari svako malo pitaju aktere priče o njihovom trenutnom odnosu.

MARKO ZAPOČEO NOVI BIZNIS! Podelio sa svima - ima NOVU PROFESIJU i LUNA SA NJIM?! Već ide ZARADA OD TOGA! (FOTO)

Gastozu se malo smučilo da pričao o njoj, pa je rekao:

- Dosta sam ispirao usta s njom. Pun mi je kufer tih stvari baš. Gadim se kad me pita neko nešto o tome, a ja kao treba nešto da izmigoljim, da kažem, a da budem i šmeker i dobar i sve. E, pa, više mi se gadi, više mi se ne priča o tome - priznao je on. 

Informer

Na pitanje kako komentariše njen odnos sa majkom Anabelom Atijas, iskreno je odgovorio:

"TVOJ BIVŠI PRIJATELJ..." Nakon emisije, LUNI UPUTIO OTVORENO PISMO - Zato što si GLUPA! Sada si SVE IZGUBILA! O ugovoru, honorarima i ŠOK DETALJIMA iz privatnog života (FOTO)

- U svojim glavama konstruišete odnos koji vidite u takvim okolnostima kao što je rijaliti. To je zatvoren prostor gde ti rade o mozgu bukvalno 24 sata. Tamo ti samo jezik trči, mozak ne. Ne može da se definiše njihov odnos koji su imale unutra i koje su imale napolju. Samo nemojte da definišete njihov odnos na osnovu toga što ste videli u rijalitiju. I to ne samo za njih dve, nego generalno za sve važi - ispričao je Gastoz.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.