Autor: Informer.rs

24.07.2020.

08:32

Foto:

Džet set

TUKAO JE ZBOG PEVARE! Zorici Marković BRAKOVI nisu išli od ruke, a priznala je da se POMIRILA SA OVIM BIVŠIM SUPRUGOM!

Učesnica "Zadruge" Zorica Marković je rođena u mestu Kosjerić, gde je sa samo 15 godina rodila sina Dejana. Pevačica je bila kratko u braku sa njegovim ocem harmonikašem, a kada se razvela napustila je rodno mesto, a sin je ostao da živi sa ocem. Pevačica je danas sa njim u redovnom kontaktu i u dobrim odnosima, a u javnosti često ističe da je na njega veoma ponosna, kao i na sina Iliju, kojeg je dobila u narednom braku.

IMALA JE SREĆNO DETINJSTVO! Znamo SINOVE Zorice Marković i njenog bivšeg muža - a EVO kako je NJENA MAJKA izgledala!

Informer

Inače, poznata folkerka i rijaliti zvezda nije imala sreće ni u drugom braku. Kako kruže priče, bivši muž Kemal, sa kojim je bila 10 godina u braku, istukao je pevačicu kada ju je uhvatio u preljubi. A tokom trajanja Zadruge 2 otkrila je da se pomirila sa bivšim suprugom.

SA OVIM MUŠKARCEM JE ŠOPIĆKA IMALA AFERU! Osmanov je SMRTNI NEPRIJATELJ - raskrinkana, ŠOK! Stefan je MORAO DA JE ŠUTNE zbog KRIMINALCA (VIDEO)

Na samom početku karijere Zorica Marković se udala za ugostitelja Bracu Zatezala. Posle nekoliko godina braka oni su se rastali i svako je krenuo svojim putem. Pevačica je izgradila muzičku karijeru, a on se oprobao kao ugostitelj.

Evo kako on izgleda i kako je Zorica izgledala na njihovom venčanju:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE