Autor: Informer.rs

28.07.2020.

20:08

Foto:

Džet set

ZA DVA SATA HAOS! Stiže u Šimanovce - svi su čekali! Dolazi on, ali to nije SVE - spremite se za LUDU NOĆ KRAJ EKRANA (VIDEO)

Večeras ćete kraj malih ekrana moći da gledate još jednu epizodu "Amidži šoua", a voditelj Ognjen Amidžić okupiće najzanimljivije goste.

(VIDEO) IVA DRŽI P*NIS U RUKAMA! Isplivao SNIMAK - ZINULA, PA GA UZELA! A kad je videla KOLIKI JE... Hit scena kakvu NE MOŽETE DA ZAMISLITE

Kako je i dalje aktuelna "Zadruga 3", on je u emisiju pozvao Stefana Karića, koji je nedavno raskinuo vezu sa zadrugarkom Ivanom Šopić.

Informer

Osim njega, u studiju će biti i reper Nenad Aleksić Ša koji je izbacio duet sa pevačicom i pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar. Pored njega biće i Tijana Em i Šaran, Mimi Jestrović i Ava Karabatić.

NAKON SLIKE IZ KREVETA, ANABELA OBJAVILA I SNIMAK! Ne prestaje da ŠOKIRA - to uopšte NIJE MLADEN NA NJEMU! Odgovorila SVIMA (FOTO)

Nema sumnje da će ovo biti zanimljiva emisija, a program počinje u 22 časa. Nakon toga, biće još jedna emisija "Zadruga - narod pita", a ko će tamo gostovati, pročitajte OVDE.

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on Jul 27, 2020 at 12:31pm PDT