Autor: Informer.rs

30.07.2020.

00:25

Foto:

Džet set

ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji "Zadruga 3 - Narod pita" gosti su Nikola Orozović, Branislav Radonić Brendon i Marko Đedović, a od samog početka atmosfera u studiju je na vrhuncu!

Novinar Marko Đedović rešio je da "uništi" Oroza, te je pročitao zanimljivu poruku koja mu je stigla.

(VIDEO) OVO JE P*RNO SNIMAK NIKOLE OROZOVIĆA! Cela Srbija bruji - UŽIVO U PROGRAMU SVE IZNETO! Evo ko je DEVOJKA, otkrio sve!

- Klošar. Sama sam platila put do Kragujevca i tu je snimano ono. Jednom je došao kod mene sa Leonom. Smarao me je da mu pokazujem d*pe. Orozović mi je nabacivao Leonu, pošto on ne ume da je*e, prebacio me je na njega. Ali nas je gledao dok smo imali odnos taj pevač i ja. Mogu da nabavim neki snimak, rekao mi je da se vukao sa nekim iz Kragujevca - poruka je koju je Đedović dobio u toku emisije od devojke Ivane koja je u pomenutom eksplicitnom snimku.

- Đedović se služi lažima, time ne može da me pobedi. Nisam bio sa tim pevačem, naravno - odgovorio je Orozović.

Informer

- To je njegov snimak, tačno se vidi, imam ja još materijala, imam i glasovne poruke koje si slao estradnim drugarima, sve ću pokazati - dodao je Đedović i dodatno zapalio atmosferu u studiju.

- Imam i ja svašta još, nego mene to ne interesuje - dodao je Brendon.

(VIDEO) IVA DRŽI P*NIS U RUKAMA! Isplivao SNIMAK - ZINULA, PA GA UZELA! A kad je videla KOLIKI JE... Hit scena kakvu NE MOŽETE DA ZAMISLITE
500.000 EVRA ZA RIJALITI! Šok cifra - Miljana Kulić imala POSEBNE USLOVE, ipak, na nešto NIJE PRISTALA! Otkrila detalje UGOVORA!

- To su meni normalne stvari, svi to radimo. Imao sam tada 19 godina - rekao je Orozović, a sve pogledajte u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.