31.07.2020.

07:45

Foto:

Džet set

OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LUTKE! Maja Marinković promenila LIČNI OPIS - TOTALNI REMONT! (FOTO)

Maja Marinković (24) promenila je lični opis. Zahvaljujući brojnim operacijama, od ružnog pačeta postala je plastična lutka! Starleta je pre rijaliti karijere imala tanke usne, veliki nos, spuštene kapke, tanke obrve, male grudi..., ali je sve korigovala!

LJUBAVNOJ DRAMI JE DOŠAO KRAJ! Mensur se OGLASIO, ovim rečima svima stavio do znanja da je RASKID DEFINITIVAN?!

Informer

ODLEPIO ZA MILJANOM KULIĆ! Američki MORNAR IZ KINE ZALJUBLJEN u bivšu zadrugarku, evo čime ga je ŠARMIRALA!

- Maja je bila veoma nezadovoljna svojim izgledom, pa se cela izoperisala! Jedva se odlučila za prvu operaciju povećanja grudi, ali kada je probila led, svakih nekoliko meseci išla je u kliniku za plastičnu hirurgiju - priča starletina drugarica i nastavlja:
- Rekla mi je da se neće zaustaviti dok ne postane savršena! Tako je nekoliko puta povećavala usne hijaluronom, zategla lice botoksom, smanjila nos, istetovirala obrve, stavila filere u jagodice... Najveća promena je usledila kada je podigla kapke i uradila tzv. mačje oči. Tu operaciju imala je čim je izašla iz "Zadruge 3".

- Meni je Maja sada lepa, ali se bojim da će se unakaziti jer stalno planira nove operacije. Postala je opsednuta time! Rekla mi je da hoće da izgleda kao lutka, ali ako ovako nastavi, jednog dana će zapravo izgledati kao izoperisana Donatela Versaći!

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE