09.08.2020.

13:13

Foto:

Džet set

"LUNA JE POKAZALA DA JE GLUPA" Mirko Gavrić JAVNO IZVREĐAO Đoganijevu: Ona razmišlja kao da ima 17 godina - zbog NJE sam trpeo UVREDE! (VIDEO)

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić, a njihov zadatak je bio da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Informer

ERMINA OSULA PALJBU PO ANABELI - POBESNELA U PROGRAMU UŽIVO! "Da je imala KARIJERU ne bi ušla u rijaliti" Nije birala REČI! (VIDEO)

 

Mirko Gavrić je tom prilikom progovorio o Luni Đogani i otkrio da je trpeo uvrede Kijinih fanova tri godine.

Informer

- Trpeo sam uvrede Kijinih fanova tri godine, i onda Luna dođe i kaže kako za nju nisam učinio ništa. Isto kao što je ona mene prozivala u emisiji, tako sam i ja javno nju prozvao. Moja reakcija je mogla da postoji tri godine ranije, ali nije. Ja sam dokazao da sam bio lojalan i dobar drug. Nisam ja bio koji je napravio prvi korak, pismo je odgovor na njenu radnju. Ona je pokazala da je glupa za ove tri godine. Uvredila me i pre tri godine pa sam ćutao. Sa 24 godine mnoge su majke. Ostrašćeni ste i gledate samo kraj. Ta priča je uneta u rijaliti. Uvek ću biti na ispravnoj strani. Ako se mene odrekne neko ko mi je prijatelj, ko mi je kao dete.. Otprati me sa Instagrama dok sam ja bio u "Zadruzi" zbog Saške Karan. Je l treba da plačem? Dosta sam plakao za ovih 38 godina života. Ona i razmišlja kao da ima 17 godina - rekao je Mirko u emisiji "Narod pita".

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!