13.08.2020.

22:29

Foto:

Džet set

BIVŠI ZADRUGAR PRETUČEN! Slučaj prijavio POLICIJI - slike kruže internetom, a ŠTA GA JE SAD SNAŠLO! HAOS!

Pre nekoliko nedelja nekadašnji zadrugar Filip Reljić dobio je batine, a nakon ovog incidenta koji je prijavio policiji, zadesila ga je nova drama. Naime, on je juče u Beogradu uspeo da izgubi novčanik.

PRODUKCIJA JE POZVALA U ZADRUGU 4! Živa BOMBA - starleta se oglasila o ULASKU! Svi pričaju o njoj, ima veze sa SORAJOM (FOTO)

Reljić, koji uživa u romansi sa sestrom Mateje Matijevića - Mašom, ipak je imao sreće. Filipov novčanin pronašla je jedna osoba koja je odlučila da mu ga vrati i tako skrati muke.

Informer

- Tačno je da sam izgubio novčanik. U njemu su mi bili i dokumenti i novac i kartice od banke. Baš sam bio nervozan zbog toga. Mislio sam da ga neću naći i da ga je već neko uzeo, a da je dokumenta bacio. Na kraju se sve dobro završilo. Znam otprilike gde sam ga izgubio, ali ono što je najinteresantnije je to što je nađen u drugom kraju. Kako je novčanik proputovao nekoliko kilometara Bog sam zna - priča Filip i dodaje:

BIO SAM NA IVICI SMRTI, ALI SU MI DOKTORI IZ BEOGRADA SPASILI ŽIVOT! EKSKLUZIVNA ispovest Kenana Tahirovića iz spota "Žena od sultana" i budućeg učesnika ZADRUGE!

- Pronalazač je novčanik predao banci u kojoj imam kartice, tako da su mi brzo javili da je novčanik pronađen i vratili su mi. Bio sam presrećan kada sam saznao da mi je novčanik nađen i sve je bilo unutra u novčaniku - govori Reljić.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.