20.08.2020.

13:43

Foto:

Džet set

LEPI MIĆA PROZVAO SUPERFINALISTE ZADRUGE 3! ŠOK! Nema lepo mišljenje o NJIMA, a evo šta je REKAO! (VIDEO)

U emisiji "Zaduga - narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Lepi Mića i Marko Janjušević Janjuš.

Informer

U program uživo uključio se jedan gledalac koji je imao pitanje za oba gosta.

IVANA KRUNIĆ JE ZBOG OVOGA NAPUSTILA GRUPU "LUNA"?! Odlučila da progovori o SVEMU, a evo da li je VARALA Čedinog SINA!

- Pozdrav svima u studiju, hteo bih nešto da pitam Janjuša. Zanima nas zašto je varao svoju ženu i da li je bilo vredno toga - postavio je gledalac prvo pitanje.

- Nije bilo vredno, objasnio sam sto puta. Rekao sam da je taj zatvoren prostor, toliko se sa nekim približiš, osetiš nešto. Naravno da žena nije vredna ničega u životu, nikad ne bih dao na nju, ja sam pogrešio i stajaću iza toga - rekao je Janjuš.

- Mićo, stalno vređate, psujete, zašto se tako ponašate - pitao je gledalac.

Informer

- To nije lepo sa moje strane, i nije prirodno da neko mojih godina ima takav odnos, ali zašto niste pitali zašto mene psuju - rekao je Mića.

- Odvratan si, ne možeš da psuješ. Ti nisi otac rijalitija - naveo je gledalac.

EVO ZAŠTO JE LEPI MIĆA BIO NA ANABELINOJ STRANI! "Branio sam osobu koju su ponizavali bivši MUŽ, ĆERKA I ZET" A evo šta je rekao o odnosu sa Gagijem! (VIDEO)

- Ja ničiju ćerku nisam vređao, a meni se vređa žena, ćerka, pokojni roditelji, familija. To što ja psujem nije za nauk i nije pohvalno, ali ja nemam drugi atribut. Ono što su meni rekli niko ne spominje. Gledaju kako se ja oblačim, a što devojkama cure s*se na sve strane to ne gledaju. Ekipa koja je pobedila, prvih šest u ovoj Zadruzi, ko je od njih dobar čovek. Ima loših stvari milion da kažeš za njih - rekao je Mića.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!