24.08.2020.

13:17

Foto:

Džet set

NOVA UČESNICA "ZADRUGE 4" JE PRAVA BOBMA! Povezivali su je sa Slobom Radanovićem, živela je u Dubaiju, a sada je spremna za VELIKI POVRATAK!

Milionski auditorijum se svakodnevno interesuje ko su novi učesnici rijaliti programa "Zadruga 4". Mnoga imena su već poznata, a sada se šuška da će u ovaj rijaliti ući i pevačica koju su povezivali sa Slobodanom Radanovićem, pevačem i učesnikom prve sezone, ali su oboje ovo demantovali. 

DUŽNA I BOGU I NARODU! Luna Đogani ZAPALA U FINANSIJSKE PROBLEME, otvara se TEKUĆI RAČUN, ona je APELOVALA na sve da se skupi NOVAC! (FOTO)

Informer

tv pink printscreen

RASPALA PIJANDURO, BILA SI PRODAVAČICA BELE TEHNIKE! Lepi Mića se UKLJUČIO UŽIVO u emisiju, NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVAO Pešićevu, ona ODSKAKALA od stolice! (VIDEO)

Naime, reč je Rialdi Karahasanović, koja se još nije oglašavala ovim povodom, ali izvor koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da je već sve dogovoreno.

- Rialda se dugo premišljala da li da uđe u rijaliti, ali je pristala nakon što je dobila ponudu koju nije mogla da odbije. Nedavno je ipak prelomila da ipak treba da se nađe u jednom ovakvom formatu - ispričao je izvor i dodao:

Informer

- Učešće u ‘Zadruzi’ je shvatila kao veliki izazov i spremna je na sve što to može da donese. Početak ‘Zadruge’ se bliži, a njoj je bitno da u nju uđe spremna i odmorna. Zbog toga koristi svaki trenutak da se isključi iz svega i napuni baterije - dodaje on. 

A post shared by Rialda ? (@rialda_karahasanovic) on Aug 13, 2020 at 11:39am PDT

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO:

U DOMU KOD KARIĆA! Stefan u iskrenom razgovoru (Video)

CELU KUĆU JE UREDILA KAO ŠARENU DIZNIJEVU BAJKU!

ROMANA STIGLA U BEOGRAD! Pevačica pravo iz aviona u omiljeni kafić, pa navalila na rakiju!