26.08.2020.

12:58

Foto:

Džet set

OPA BATO! Miljana i Zola UHVAĆENI U CENTRU Beograda! Čolić se pokazao kao pravi DŽENTLMEN, Marija će PASTI U NESVEST kad vidi ovo!

Miljana Kulić je išla na letovanje sa sinom Željkom u Hurgadu i tamo provela svega tri dana, azatim sela u avion i vratila se u zagrljaj Lazaru Čoliću Zoli, sa kojim se ponovo pomirila i sve to obelodanila na društvenoj mreži Instagram. 

NA IVICI JE - Gagi redovno ide kod PSIHIJATRA! Đogani skroz PUKAO zbog PORODIČNIH PROBLEMA, priznao sve o odnosu Atijasove i Lune! (VIDEO)

Informer

printscreen instagram/miljana__kulic

INTIMNI SNIMAK TANJE SAVIĆ - SA NJIM?! Danas prolazi KROZ PAKAO ZBOG SUPRUGA, a ovog muškarca je volela PRE! Krili su ljubav i SNIMALI SE U KREVETU - on je OBJAVIO!

Otkako su se pomirili Miljana i Zola se ne razdvajaju - svuda idu zajedno, a jedan korisnik TikToka ulovio ih je juče u centru Beograda. Iz priloženog snimka može se zaključiti da je došlo do određenih promena u njihovoj vezi.

Naime, Miljana je, kao i njena majka Marija, javno optužila Zolu da je samo finansijski iskorišćava, kao i da je ona sama finansirala sve njegove hirove, a sada se Čolić poput pravog džentlmena uhvatio za novčanik i platio račun u jednoj piceriji.

Informer

- Sad samo Zola placa, Miljana švorc - prokomentarisao je autor snimka.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

BONUS VIDEO:

IVA JE STUDIRALA RIJALITI, A ANA KORAĆ JE STEFANOV TIP DEVOJKE! Osman Karić otkriva detalje o svom sinu koje do sada niste znali! (Video)

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)