Autor: Informer.rs

26.08.2020.

16:14

Foto:

Džet set

POTPUNA NOVA LICA - ZADRUGARI STIGLI NA PINK! I oni ulaze u ČETVRTU SEZONU - do sada ih NISTE VIDELI! Prelepa BRINETA i mladi model (FOTO/VIDEO)

Četvrta sezona rijalitija "Zadruga" samo što nije počela. Takmičari će danas posetiti zgradu Pinka gde će snimati profile.

Naš reporter našao se na licu mesta kako bi zabeležio ko će se sve naći na poznatom imanju u Šimanovcima od septembra.

PAPARACO! Došla u zgradu PINKA - POTPISALA UGOVOR! Ona ulazi u ZADRUGU 4 - pitali smo je o S*KSU pred kamerama, evo šta je REKLA! (VIDEO)

Prva je bila Anja Todorović, za koju se već zna da ulazi sa dečkom, o čemu smo detaljnije pisali OVDE.

Informer

Posle nje, u zgradu poznate televizije došla je i Elena Stojčić i student Ekonomije i model Mladen Rajković. Oni su bili radi da porazgovaraju sa novinarima.

POTVRDILA - ULAZI U ZADRUGU 4! Bomba nad BOMBAMA - vraća se i ima PLAN! Nju će svi želeti da VIDE - HAOS OD SEPTEMBRA!

- Ja sam Mladen Rajković iz Beograda. Imam dvadeset jednu godinu i student sam Ekonomskog, privatnog fakulteta. Bavio sam se modelingom. Ulazim da ispitam svoje granice. Deluje mi zanimljivo pa sam odlučio da se oprobam i ja - započeo je priču Mladen i dodao:

- Porodica nije baš bila saglasna, ali su na kraju ipak podržali. Nemam devojku, ulazim solo, a šta će biti, da li će biti s*ksa, to ćemo videti tamo. Poznajem većinu ljudi tamo, nisam agresivan, neću se mnogo svađati - ispričao je Mladen.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.