27.08.2020.

10:31

Foto:

Džet set

ŠOK! Anabela se VOZI LUNINIM AUTOMOBILOM! Atijasova otišla ispred ćerkine ZGRADE, a evo gde su bili Đoganijeva i Marko u to vreme! (VIDEO)

Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je u stopu bivše zadrugare, pa je tako naišla na Anabelu Atijas ispred zgrade u kojoj živi. Ono što je bilo iznenađenje za sve jeste da Anabela sada vozi automobil koji je ranije pripadao njenoj ćerki Luni Đogani.

MENSUR STIGAO U RODNU CRNU GORU! Ajdarpašić mesecima nije video svoje, a evo šta je prvo uradio po dolasku! ŠOK! (FOTO)

(VIDEO) NEVIĐENI HAOS! Zola stigao u emisiju, pa odmah započeo ŽESTOKI SUKOB sa Miljanom: IZBLAMIRALA SI ME! Pljuštale psovke!

Anabela je odvela najmlađu ćerku Blankicu u vrtić, a potom otišla na masažu, da bi kasnije došla do zgrade u kojoj živi njena ćerka sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, te je obavljala svoje obaveze, ali kod Lune nije svratila. 

Nakon toga Anabela je posetila jedan tržni centar, ali i advokata, kod kog se kratko zadržala, a zatim je otišla na piće sa drugaricom.

Miljković je malo brže vozio, a nije poštovao ni saobraćajne propise, pa su tako u jednom trenutku prošli kroz čisto crveno svetlo.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE