28.08.2020.

08:14

Foto:

Džet set

PET NAJVEĆIH TAJNI VODITELJA ZADRUGE! Otkriveni ŠOK DETALJI iz života Milana Milioševića: Vlasnik video- kluba me je prijavio policiji jer...

Najpre, voditelj se kroz smeh podsetio jedne situacije iz detinjstva:

POSTAJE OTAC! Kralj rijalitija MIKI ĐURIČIĆ SAOPŠTIO RADOSNE VESTI - EVO KOG JE POLA BEBA! Ulazi u "Zadrugu 4" i to nije SVE!

ŠOK! LUNA POBESNELA, NAJAVILA RAT NEPRIJATELJIMA: Sve što zaradite, meni ćete...(FOTO)

Imam jednu tajnu iz ranog detinjstva, nikad ne pricam o tome, haha. Upao sam u kanalizacioni otvor kod dede u Bosni i polomio nogu, jedva su me izvukli. U Zenici sam završio u bolnici i ceo letnji raspust mi je preseo - podelio je Milan.

Ali to nije jedina situacija iz detinjstva o kojoj nisam pričao. Kada sam imao 14 godina, vlasnik video-kluba me je prijavio policiji jer nisam mesec dana vraćao 8 filmova na video kasetama i išao sam na razgovor u policiju da bi se ispostavilo da je neki dečko iz mog grada, na moju člansku karticu, dizao filmove. Elem, ja nisam ni znao da sam je izgubio - prisetio se Milošević.

Informer

Milan je podelio još jednu interesantnu činjenicu o sebi, čime je otkrio još jedan svoj kvalitet.

Niko ne zna da sam grčki jezik naučio sam, uz pomoć CD-a i interneta, samo zato što sam se zaljubio. I iz inata, kako bih sto bolje komunicirali, ja sam ga čas posla naučio. Naravno, samo sam naučio da govorim, a da pišem nisam do dana današnjeg - rekao je on.

Onda je progovorio i o estetskih korekcijama, temi koju mnogi izbegavaju.

Operisao sam nos, ali iz zdravstvenih razloga i ispostavilo se da mi je to promenilo mnogo i fizički izgled celog mog lica. Niko to ne zna, ali eto...Pao sam sa ljuljaške na beton u trećem razredu i polomio sam tada nos i baš mi se deformisao.

Za kraj, Milošević je otvorio dušu i o svojim strahovima.

Svi znaju da ja ne idem duboko u vodu, a niko ne zna razlog. Kada sam u osnovnoj školi, u drugom razredu išao na more sa školom u Kaštel Stafilić pored Trogira, nekoliko dečaka su me kao neplivača tada toliko davili i potapali da sam bez daha ostajao, a dobio sam i aritmiju. Nisu mi prosto dali prostora da im kažem da prestanu, nego su me iznova i iznova zagnjurivali u more. Od tada imam ozbiljne fobije od dubine, ali i ukoliko su nepoznati ljudi u mojoj blizini dok se kupam - podelio je voditelj.