28.08.2020.

15:03

Foto:

Džet set

NOVI UČESNIK ZADRUGE 4! On se useljava u Belu kuću u septembru - OBOŽAVAĆETE GA! Novo ime par dana pred POČETAK (FOTO)

Svi sa nestrpljenjem čekuju "Zadrugu 4". Sve zanima ko će se naći na imanju, a mi vam donosimo nova imena svakodnevno.

Jedan od onih koji će okušati sreću urijaliti programu je i Nenad Lazić, koji dolazi iz Smedereva.

POČINJE ZADRUGA 4! Velika šefica i PRODUKCIJA se OGLASILI - svi se pitaju KADA ĆE?! Mitrovićka objavila sliku imanja i NAPISALA... (FOTO)

Lazić ima 19 godina, brata blizanca, koji neće ući sa njim u rijaliti, a čelnici "Pink" televizije su ga zapazili na društvenoj mreži Tik Tok.

- Imao sam ideju da ću sigurno ući u Zadrugu i sada je došao poziv od Pink televizije - rekao je Nenad na samom početku i nastavio.

- Cilj mi je da izguram što duže u rijalitiju i kad izađem da postanem pevač i glumac. Nije mi cilj da se svađam u Zadruzi i sigurno ću se postaviti iznad toga i pokušati to da izbegnem!

Nenad je otkrio i šta će mu najteže pasti kad uđe, a priznao mu je i kakav mu je status kada je u pitanju njegov ljubavni život.

- Najteže mi pada što ću se rastati sa bratom blizancem. Nas dvojica smo uvek zajedno i donosimo sve odluke zajedno. ovo je moja prva samostalna odluka i mnogo mi je teško zbog toga. Što se tiče ljubavnog statusa, slobodan sam i nenameravam da se zaljubim u Zadruzi ili uđem sa nekim u vezu - priznao je Nenad.

Lazić je otkrio i da će mu društvene mreže voditi brat blizanac i da je potpuno siguran da će to raditi na najbolji mogući način. 

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.