29.08.2020.

22:22

Foto:

Džet set

ŠOK PRIZNANJE NAŠEG VODITELJA: Imam dečka već deset godina i u stabilnoj smo vezi, to ni moja žena ne zna...

Voditelj Dragan Marinković Maca je podelio interesantne stvari i dešavanja iz njegovog života o kojima do sada nije pričao.

Informer

- Moja najveća životna tajna je da sam već sedmi put rođen na planeti Zemlji. Pre toga sam na Jupiteru bio rođen četrnaest puta. U prošlim životima sam bio Kaligula, Neron i Džingis Kan - rekao je Maca.

- Druga najveća tajna jeste nešto što nikome inače ne otkrivam. Imam dečka već deset godina i u stabilnoj smo vezi - našalio se on.

TOTALNA TRANSFORMACIJA! Bio je učesnik "Zadruge 1", osvajao je ŽENSKA SRCA u Beloj kući, a evo kako izgleda DVE GODINE posle rijalitija! (FOTO)

 

Zatim, voditelj je otkrio i neke svoje talente za koje niko nije mogao ni da nasluti.

Informer

- Igram tenis i veoma sam uspešan u tome. Već dve godine sam čak treći na ATP listi - pohvalio se Maca.

- U slobodno vreme radim za nemački hotlajn, to ni moja žena ne zna, sada saznaje - dodao je on, a onda je otkrio sa kakvim se problemima bori.

DRUGARICA I JA SMO NAPRAVILI DETE! Šok priznanje Mikija Đuričića! Juče je postao TATA, a izabranicu nikada nije pokazao u JAVNOSTI!

 

- Žena me tuče, trpim nasilje u porodici. Oklagijom najčešće, prvo napravi pitu, pa onda udri! Prava domaćica! - šalio se Marinković.

Maca je bio vrlo sebičan po pitanju svojih životnih tajni, pa je na ovu temu odgovarao kako to inače on najbolje radi - šalom.